Administrata në festë,për 28-29 nëntorin pesë ditë pushim

Kliko per me shume info

Administrata shtetërore duket se do ju gëzohet më shumë se çdo herë tjetër festave të 28 dhe 29 Nëntorit.

Kjo pasi me vendim qeverie, u vendos që dita e hënë do të jetë pushim, çka do të thotë pesë ditë rresht pushim, duke nisur nga e shtuna, e diela, e hëna, e marta dhe e mërkura.

Kliko per me shume info

Vendim

PËR CAKTIMIN E DITËS SË HËNË, DATË 27 NËNTOR 2017, DITË PUSHIMI

Në mbështetje të neneve 95, pika 2, dhe 100, të Kushtetutës, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

1. Caktimin e ditës së hënë, datë 27 nëntor 2017, ditë pushimi për punonjësit e administratës shtetërore.

2. Dita e punës së datës 27 nëntor 2017 do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda këtij viti.

3. Ngarkohen institucionet e administratës shtetërore për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.