A është ky fundi? Njerëzit drejt seksit virtual dhe atij me kukulla robotike

Kliko per me shume info

Shtrirja e disponueshmërisë së kukullave robotike të seksit dhe pornografisë së realitetit virtual, do të thotë se tani është më e lehtë se kurrë për njerëzit që të mbështeten në teknologji për të gjitha nevojat e tyre seksuale.

Ekspertët kanë paralajmëruar se së shpejti do të shohim një rritje të numrit të njerëzve, orekset seksuale dhe emocionale të të cilëve, pothuajse do të jenë plotësisht të kënaqura nga bota virtuale, raporton DailyMail.

Kliko per me shume info

Për shumë njerëz, teknologjia do të formojë një pjesë të rëndësishme të identitetit të tyre dhe disa do të preferojnë të kenë marrëdhënie të dashura me robotët e seksit në vend të njerëzve, pohojnë kërkuesit./lajmifundit.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.