24 Dhjetori, zgjedhja mes mentalitetit të ri politik apo vazhdimit me të vjetrin…

Kliko per me shume info

Presheva po kalon një nder krizat me te thella ne 27 vite demokraci. Në mes të krizës së thellë ekonomike dhe sociale Presheva përballet dhe me një garë të thellë mes mentalitetit të ri politik që solli Alternativa për Ndryshim dhe partive  të tjera të cilat kanë një mentalitet ndryshe për të cilat nuk kanë punuar asnjëherë për ta ndryshuar këtë mentalitet por që realisht kanë qenë të pandryshuar prej themelimit të partive politike e deri më sot.

Duke parë të rëndësishme zhvillimin ekonomik dhe ndrrimin e mentalitetit te ri politik dhe duke u perballe fuqishem me mentalitetin e vjeter të politikbërjes. Rinia është ajo që kësaj rradhe do ketë fatin kryesor të zgjedhjes mes ndryshimit apo vazhdimit me të njëjtin avaz sikur 27 vitet e fundit, pra rinia mbi supet e veta do të ketë fatin e Preshevës dhe zgjedhjes për ardhmërin më të sigurt dhe më zhvillimore.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.