16 filmat më të mëdhenj të 2017-s që duhet t’i shihni para se të mbyllet viti

Kliko per me shume info

Viti 2017 po iken dhe së bashku me të një mori filmash mund t’i shijoni duke ngrënë kokoshka. E kemi fjalën për filmat me superhero, ato romantik, dhe emocionet e frikshme që do t’ju lindin kur të shihni një kloun që dëshiron t’i vrasë të gjithë. Më poshtë keni trailer-at e filmave më të mëdhenj të 2017-s që duhet t’i shihni para se të vijë viti i ri 2018:

1.”TULIP FEVER”/ 24 GUSHT

Kliko per me shume info

2.’THE BEGUILED’/ 23 qershor 2017

3.’WONDER WOMAN’/ 2 qershor 2017

4.’MY COUSIN RACHEL’/ 14 korrik 2017

5.’ROUGH NIGHT’/ 16 qershor 2017

6.’INGRID GOES WEST’/ 4 gusht 2017

7.’BABY DRIVER’/ 28 qershor 2017

8.’VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS’/ 21 korrik 2017

9.’ATOMIC BLONDE’/ 28 korrik 2017

10.’A GHOST STORY’/ 7 korrik 2017

11.’ALL I SEE IS YOU’/ 15 shtator 2017

12.’THE BOOK OF HENRY’ / 16 qershor 2017

13.”IT’/ 8 shtator 2017

14.’DUNKIRK’/ 21 korrik 2017

15.’GIRLS TRIP’/ 21 korrik 2017

16.’SPIDER-MAN: HOMECOMING’ /6 korrik 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.