10 emra vajzash që kanë kuptimin “inteligjente”

Kliko per me shume info

Nëse besoni që e ardhmja e një njeriu është e shkruar në yje, duhet të besoni se fati është i paracaktuar, por në një mënyrë apo tjetër do të dëshironit të ndikonit në të !

Shumë prindër i vendosin fëmijve “emra të zgjuar” në mënyrë që këta të fundit të rriten inteligjentë, ndaj nëse besoni se kjo zgjedhje vërtetë ndikon në zgjuarsinë e fëmijës suaj, zgjidhni një nga emrat e mëposhtëm!

Kliko per me shume info

Hariet: Kuptimi “Drejtuesja e shtëpisë”
Mika : Emër me origjinë skandinave që do lidhet me nivelin e inteligjencës
Akila , Akalea në gjuhën arabe do të thotë inteligjente
Dara është emër me origjinë hebraike që përkthehet urtësi
Në gjuhën Sanskrit, Veda do të thotë gjithashtu urtësi dhe zgjuarsi.
Shanon : Grua inteligjente
Alvia, shkurtim i emrit angles Alvina që ndryshe përkthehet inteligjente
Minerva : Perëndesha romake e urtësisë.
Kaila, emër me origjinë arabe që do të thotë : fëmijë i zgjuar
Kasidia dhe Sofi janë gjithashtu dy emra shumë të bukur për vajzat e zgjuara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.