Prishet ndërtesa pa leje e ish-deputetes së PS, Esmeralda Shkjau

Denoncimi i një qytetari në zonën e plazhit në Durrës ka çuar në prishjen e një ndërtimi që rezultonte pa leje dhe që ishte në emër të familjes së ish-deputetes së PS-së, Esmeralda Shkjau.

Fjala nuk është për një ndërtim të zakonshëm por një shtesë kati në tarracën e një pallati që i zinte pamjen, por edhe rrezet e diellit aq shumë të domosdoshme për një person paraplegjik i cili duket se kishte bërë të gjitha përpjekjet që ai ndërtim të mos bëhej duke komunikuar vetë me ish-deputeten e PS-së në këtë qark.

Kliko per me shume info

Flamur Bala, me statusin e paraplegjikut tregon betejën e gjatë me ish-deputeten.
Ndërtesa një shtesë kati e ndërtuar e gjitha me dru pothuajse kishte përfunduar dhe ishte ndërtuar mi tarracën e një pallati 6 katësh në lagjen numër 1 të qytetit të Durrësit.

Në procesverbalin e mbajtur nga inspektorët e IKM-së u konstatuan materiale ndërtimi prej druri dhe betoni, panele diellore, kondicionerë dhe tuba aspirimi moderne, të vendosura të gjitha pa leje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.