Mënyra më e shpejtë dhe më e mirë për ta karikuar iPhone

Kliko per me shume info

Mund të mos mendoni rreth asaj se si ta karikoni iPhone-n tuaj. E vini karikuesin dhe pastaj merreni me diçka tjetër, duke e pritur atë të mbushet për një orë ose dy.

Por sipas Business Insider ju veproni gabim. Në një shpjegim aty, përshkruhet se si ju mund të mbushni telefonin tuaj të mençur më shumë dhe më shpejt.

Kliko per me shume info

1. Vëreni iPhone në ‘airplane mode’.
2. Përdorni mbushësin e iPad në vend të atij për iPhone.
3. Mos e përdorni derisa mbushet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.