Despacito në versionin me çifteli (Video)

Një ndër këngët më të klikuara në botë është ‘’Despacito’’, ndërsa versione të ndryshme nuk ndalojnë së publikuar.

Një prej tyre e ka sjell edhe artisti shqiptar, Fatmir Makolli, i cili njihet si një ndër ekzekutuesit më të mirë çiftelisë.
Ai ka sjellë këtë hit botëror në një version shumë më ndryshe dhe unik, pra me çifteli.

Kliko per me shume info

Makolli paraqitet në videon e këngës me veshje tradicionale, gjersa përmes çiftelisë nxjerr tingujt e melodisë së “Despacito”.
Theksojmë se pjesë e videos janë edhe një grup valltarësh nga “Artdesing” të Jeton Vorfit ndërsa xhirimet janë kryer në oborr të Bibliotekës Universitare të Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.