Dallimi mes kamerës së iPhone 8 dhe Samsung S8

Kliko per me shume info

Ka lindur një konkurrencë e madhe mes dy gjigantëve, Apple e Samsung për dy modelet e fundit, Samsung 8 dhe iPhone 8.

Dy modelet janë fantastike, por që kanë përparësitë në raport me njëri tjetrin. Konkurrencë e madhe gjithmonë mes tyre mbetet tek kamera profesionale.

Kliko per me shume info

iPhone pretendon se ka shpikur modelin me kamerën më të mirë ndonjëherë ndërsa Samsung e krahason kamerën e saj të S8 me atë të një aparati profesional.

Për t’i dhënë fund kësaj dileme, shikojeni videon dhe bëjeni dallimin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.