Veçorite që jo të gjithë i dinë, pse ky lloj ‘Audi’ është shumë i dashur për politikanët

Kliko per me shume info

Që Audi është një makinë shumë e mirë kjo nuk ka dyshime, por janë zbuluar edhe disa detaje se pse kjo makinë është e dashur për politikanët, mes tyre edhe ata shqiptarë.

Përveç faktit se është një makinë e rehatshme dhe luksoze, duket se modeli ‘Audi A8 L’, ka edhe disa veçori që jo të gjithë i dinë.

Kliko per me shume info

Bëhet fjalë për një sërë detajesh që rrisin sigurinë e pronarit të mjetit, apo edhe të personave që ndodhen në të. Ky model i ‘Audi-t’ duket se ka disa parametra sigurie shtesë nga modelet e tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.