Risia më e re e WhatsApp shqetësoi përdoruesit

Aplikacioni i mesazheve, i cili është në pronësi të Facebook, po paraqet një sërë veçorish të reja të projektuara për ta ndihmuar atë të fitojë para.

Kompania është duke e bërë më të lehtë për bizneset dhe përdoruesit e rregullt të komunikojnë në platformë dhe thonë se njerëzit do të jenë në gjendje të bëjnë porosi në WhatsApp dhe të marrin edhe përditësime nga kompanitë përmes tij.

Kliko per me shume info

Është nisur testimi i mjeteve në aplikacionin WhatsApp Business, i cili është ndërtuar për kompanitë e vogla dhe gjithashtu thotë se po punon për “një zgjidhje për sipërmarrjet, për kompanitë më të mëdha që veprojnë në një shkallë të gjerë me një bazë globale konsumatorësh”.
Aplikacioni WhatsApp Business është aktualisht falas, por kompania i ka thënë Ëall Street Journal se synon ta bëjë me pagesë për bizneset “në të ardhmen”. / Bota.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.