Trandita dhe kultura shqiptare deri në Nju Jork (Video)

Tradita Shqiptare po njihet dhe nga ata persona që nuk kanë mundësi ta vizitojnë.

Bëhet fjalë për një restorant i hapur në Nju Jork. Pronari i këtij vendi ka vendosur të ruajë traditën shqiptare të gatimit. Ai quhet Ramiz Kukaj dhe ka një ëndërr që do të ishte e guximshme për çdo pronar restoranti.

LEXO EDHE:  Shqiptarët kanë ëndërr SHBA-të por kjo sportiste amerikane i habit të gjithë
Kliko per me shume info

Siç njofton nga Nju Jorku kolegu ynë Ilir Ikonomi, zoti Kukaj po përpiqet t’u ofrojë klientëve jo vetëm gatimin tradicional, por edhe një vështrim nga tradita dhe kultura shqiptare.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here