Ronaldo ‘habit’me dëshminë e tij në gjykatë: Jam me 6 klasë shkollë, di vetëm të luaj futboll (Video)

Problemet e Ronaldos me ligjin, është kthyer një shqetësim i madh për të. Teksa ka shprehur dëshirën e tij për t’u kthyer në Angli, pasi aty nuk do të kishte më probleme me autoritetet financiare, ai tregon së problemet në Spanjë duket sikur sdo të marojnë.

Në fund të korrikut, ylli portugez ka dalë para gjykattëses.

Kliko per me shume info

“Nuk kam pasur asnjëherë probleme në Angli, ndaj për këtë arsye… nuk dua ta them… do të më pëlqente të kthehesha në Angli’, deklaron ndër të tjera Ronaldo para gjykatëses Monika Gomez Ferrer.

“I kam paguar taksat në vitin 2014. Kam vetëm 6 klasë shkollë, ajo që di të bëj është të luaj futboll. Nëse më duhet të paguaj më shumë, jam gati të paguaj më shumë që të mos kem probleme”, shtoi futbollisti duke shpjeguar se kjo ishte arsyeja pse kishte punësuar kompani që të merreshin me çështjet e tij financiare dhe nuk merrej direkt ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.