Moderatori i gris fustanin live në emision koleges

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në një shfaqeje në një media në Spanjë. Juan y Medio po prezantone shfaqjen “Afternoon Here And Now” së bashku me kolegën e tij Ruiz, por në bisedë e sipër ai merr një palë gërshërë dhe ulet në gjunjë duke i prerë asaj fustanin.

Ngjarja ka shkaktuar jo pak polemika dhe debatë në Spanjë lidhur më këtë ngjarje aspak të këndshme për teleshikuesit. Moderatorët e emisioni e kanë trajtuar në formë shakaje, pasi sipas Juan y Medio, ai u “hakmor” ndaj koleges së tij, pasi ai më parë i ka tentuar ti grisë pantallonat.

Kliko per me shume info

Ndërkohë Televizioni kërkoi falje nëpërmjet mediave sociale dhe e quajti shaka ‘një shaka mes bashkë-prezantuesve’. Ndërsa Ruiz mbrojti Medio duke pretenduar se ai e kishte njoftuar paraprakisht për shakanë dhe ishte e kënaqur me veprimet e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.