Në SHBA bëhet nami, blihen mbathjet e Adolf Hitler për 7 mijë dollarë

Kliko per me shume info

Adolf Hitler sërish ‘’pushton’’. Edhe pse nuk jeton më, ka akoma gjëra të tij që ngjallin interes tek publiku.

Shtëpi, makinë apo çdo gjë që ai ka përdodur ka dalë në ankand për t’u blerë dhe kanë arritur një çmim të konsiderueshëm. Këtë herë brendshmet Adolf Hitler janë shitur në një ankand për 7 mijë dollarë në SHBA, shkruan The Telegraph.

Kliko per me shume info

Udhëheqësi famëkeq i la të brendshmet e tij në lavanderi pasi qëndroi në një hotel austriak më 1938.

Të brendshmet ishin ruajtur shumë mirë dhe janë ekspozuar nga Alexander Historical Auctions të Chesapeake City, në Maryland dhe janë blerë nga një person që ka kërkuar të jetë anonim.
Të brendshmet mbajnë të qëndisur inicialet e diktatorit A.H.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.