Zbulohet fotoja e fundit, ky është iPhone 8

iPhone 8 ka hyrë në prodhimin masiv dhe mund të presim edhe më shumë informacione për pajisjen se sa që kemi pasur më herët.

Fotografitë tregojnë anën e përparme dhe të pasme të pajisjes. Në anën e pasme nuk ndodhet sensori për shenjat e gishtërinjve.

Kliko per me shume info

Megjithatë, nuk ka fotografi, e cila tregon anët e telefonit, por besohet se sensori nuk është i vendosur as aty.

Kjo lë të hapur opsionin për njohjen e fytyrës në kuadër të Apple Pay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here