Zbulohet e vërteta e të pasmeve me mbushje të Luanës

Kliko per me shume info

Një vit të tërë u fol e u stërfol për format e Luanës. U tha që ka bërë ndërhyrje plastike.

U tha se vesh të brendshme me mbushje. Siç u tha edhe se në çdo foto prezantuesja përdor të famshmin photoshop, për t’i bërë të duken më të mëdha.

Kliko per me shume info

Pa i kthyer askujt përgjigje, Luana zëre se e ka bërë sot. U është përgjigjur të gjithëve me një foto në zhytje e sipër.

Gjithçka duket qartë e pastër. Me këtë foto sapo ra hipoteza e photoshopit dhe të brendshmeve me mbushje.

🚗

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on

If I could live here 🐬🐬

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.