Vodhi një portofol me lekë plot, 19- vjeçari shkon vetë në polici dhe pranon fajin. Do befasoheni nga arsyeja

Kliko per me shume info

Të vjedhësh dhe të dorëzohesh vetë në polici, është një veprim i rallë herë dëgjuar.

Kështu ka ndodhur me një 19- vjeçar. Djaloshi quhet Connor Daëes, i cili ka habitur gjithë rajonin e policisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vjedhur. Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik.

Kliko per me shume info

Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda.
Djaloshi ka dalë para gjykatës për vjedhjen e portofolit dhe dënimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.