Vizita e kryeministrave të Ballkanik Perëndimor në Durrës, ja masat antiterror të Policisë

Kliko per me shume info

Policia e Shtetit ka forcuar masat e sigurisë me rastin e vizitës së kryeministrave të Ballkanit Perëndimor në Durrës, që mblidhen për të diskutuar mbi procesin e Berlinit dhe një bashkëpunimi ekonomik të ngushtë.

Policia ka qenë në gatishmëri për të parandaluar ndonjë akt të mundshëm terrorist. Policia është në gadishmëri, për të parandaluar ndonjë akt të mundshëm terrorist.

Kliko per me shume info

Shërbimet e FNSh-së Tiranë, shërbimet e Policisë Rrugore, të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë e Durrës, si dhe agjentë të Drejtorisë Antiterror, të shtrira në aksin rrugor Rinas-Tiranë-Durrës.

Deri në këto momente nuk ka asnjë incident, apo problem përsa i përket rendit e sigurisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.