Vazhdimisht i hidhni tej produktet e flokëve pasi nuk bëjnë punë? Zbulohet shkaku!

Vazhdimisht i ndërroni produktet e flokëve në mënyrë që ti mbani mirë, por asnjëra nuk funksionon. Ky është një problem që i ndodh shumë vajzave.

Sipas Mark Toënsend, parukieri i Ashley dhe Mary-Kate Olsen, Dakota Johnson, Cate Blanchett dhe të tjerëve, keqpërdorimi i produkteve të flokëve është diçka e zakonshme dhe mund të bëjë diferencë të madhe. Fatmirësisht, stilimi i flokëve nuk kërkon shumë përpjekje, vetëm një rregullim të vogël.

Kliko per me shume info

“Ajo çfarë unë shoh, është se femrat e mbajnë shishen e llakut shumë afër kokës” thotë Toënsend.
“Është një produkt i lëngshëm, kështu që përpara se ta hedhim në flokë është e nevojshme ta mbajmë rreth 20-25 cm larg kokës”.
Aplikimi në distancë, mund të ndihmojë në shmangien e shpërndarjes së pabarabartë të produktit në flokë e cila e bën flokun të njëtrajtshëm dhe jo me disa zona të thata dhe disa jo.
Toënsend këshillon: “ Unë u them klientëve të mi që nëse duan t’u shkëlqejnë flokët, mund t’i masazhojnë ato me dorë dhe të shpërndajnë masën; ju nuk keni nevojë për një produkt për të lyer majat e flokëve, por keni nevojë për një produkt të shpërndarë mirë në gjithë flokun”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.