Tradhëtinë e gruas nuk e përtypi dot, kërkoi hakmarrje. Burri fton gjithë fshatin për të parë atë që i bëri (Video)

Kliko per me shume info

Në Indi ndodhi një ngjarje që së fundmi po ndodh shpesh. Një burrë pasi ka kapur guan duke e tradhtuar, i ka bërë atë që s’e mendonte kurrë.

Ai ka ftuar të gjithë fshatin të shihnin atë që do u punonte të dyve, teksa i mbante të lidhur në oborr.
Kështu, ai ka marrë kamxhikun në dorë dhe më pas ka filluar që t’u gjuajë të dyve.

Kliko per me shume info

Dhuna që ai përdor është ç’njerëzore dhe pamjet e publikuara janë mjaft të rënda.

{“videoid”: “1116936”, “sid”:”4″}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.