“Suksese në jetë!” Ish zv.kryeministrja teknike i përgjigjet “flakë për flakë” Edi Ramës

Kliko per me shume info

Pas reagimit ironik të kryeministrit Edi Rama në lidhje me raportin e ministrave teknikë të PD-së për zgjedhjet e 25 qershorit, reagoi Ledina Mandija, ish Zv.Kryeministrja teknike.

Mandija shprehet se materialet që janë pasqyruar në raport kanë ardhur si rezultat i informacioneve që Task Forca ka marrë nga institucionet shtetërore dhe ministrisë e qeverisë dhe ky fakt nuk e bën të njëanshëm raportin ashtu siç pretendon Kryeministri.

Kliko per me shume info

Ish Zv.Kryeministrja teknike ka ironizuar duke deklaruar se nuk është faji i saj nëse ndonjë force të caktuar politike nuk i pëlqejnë informacionet që kanë dhënë institucionet shtetërore, mbi të cilat është bazuar dhe raporti i Task Forcës për zgjedhjet e 25 qershorit.

REAGIMI I PLOTË I ISH ZVKRYEMINISTRES:

Duke marrë shkas nga deklarata e kryeministrit për njëanshmëri të “raportit” dhe mosqënien e tij në nivelin tim profesional, dëshiroj të sqaroj se materiali përmbledhës është pasqyrim i plotë, i saktë dhe sistematik i materialit të dërguar në kohë pranë Task-Forcës nga të gjitha institucionet shtetërore. Jo pa qëllim është quajtur material përmbledhës pasi nga ana e zyrës se Zëvendëskryeministrit nuk është ndryshuar apo shtuar asgjë që nuk është referuar apo raportuar.

Fakti që informacionet apo raportimet e vetë institucioneve shtetërore apo edhe zhvillimet e përditshme të situatave gjatë përmbushjes së misionit të Task-Forcës mund të mos i pëlqejnë forcave të caktuara politike nuk e bën raportin të njëanshëm apo jo profesional.

Jam udhëhequr vazhdimisht nga bërja e transparencës së plotë kundrejt opinionit publik dhe pasqyrimi me profesionalizëm i të dhënave dhe fakteve që më janë raportuar dhe konsideroj se zgjedhjet e lira dhe të ndershme janë themeli i një sistemi demokratik të një shteti që aspiron të bëhet anëtar i Bashkimit Evropian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.