Studimi i ri për konsumimin e birrës i ka habitur të gjithë!

Kliko per me shume info

Për konsumimin e birrës ka pasur disa studime të ndryshme, pozitive edhe negative. Më i fundit është bërë në Universitetin e Grazit në Austri, i cili doli në përfundimin që konsumimi i birrës mund të shtojë kreativitetin tuaj.

Sipas tyre, ajo liron instinktet kontrolluese të trurit tonë dhe si pasojë na lejon që të kemi mendime më spontane. Pas përfundimit të testeve psikologjike para dhe pas pijes, ata që pinë birrë kishin një mesatare prej 6/10 në testetve të krijimtarisë, ndërsa ata që nuk pinë kishin një mesatare prej 4/10.

Kliko per me shume info

Akademiku që mori pjesë në këtë studim, Mathias Benedek shtoi se ata që konsumojnë birrë e kanë më të lehtë të zgjidhin problemet, pasi truri funksionon më mirë, në gjetjen e zgjidhjeve të ndryshme. Mesa duket, sipas intv do shtohen më shumë personat që do konsumojnë birrë. Gëzuar të gjithëve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.