Studimi i frikshëm, kujdes nga njerëzit që pinë kafen pa sheqer, ata janë…

Kliko per me shume info

Kafja është shndërruar në një zakon të mëngjesit dhe në një shoqërues shumë të mirë gjatë gjithë ditës për shumë persona. Ka njerëz të cilët nuk e fillojnë dot ditën pa konsumuar një filxhan kafe.

Sipas një studimi austriak, preferenca e kafesë ka lidhje me karakteristika të caktuara psikologjike.

Kliko per me shume info

Kështu, sipas studimit, personat që pëlqejnë kafe të ëmbël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.

Nëse ju jeni një njeri që pëlqeni të konsumoni kafen e hidhur, pra kafen e pastër, bazuar në rezultatet e studimit, këtë kafe më së shumti e kanë pëlqyer njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.