Studimet tregojnë, nishanet në këto vende të trupit kanë një domethënie

Kliko per me shume info

Të rrallë janë njerëzit të cilët nuk kanë nishane, ndërsa shumë prej tyre nuk i numërojnë dot.

Sipas disa gojëdhënave, nishanet disa më të vogla dhe gjenden në pjesë të ndryshme të trupit, por pozita e tyre ka domethënie të veçantë. P.sh., disa nishane lidhen me pasurin e personit, ndërsa disa tjera me familjen dhe shëndetin.

Kliko per me shume info

Nishani mes vetullave
Nishani në këtë zonë lidhet me zhvillimin e karrierës. Kjo do të thotë se së shpejti do të ketë ngritje në detyrë, rritje e rrogës ose diçka e kësaj natyre.
Nishani mes syrit dhe vetullave
Nishanet në këtë zonë kanë të bëjnë me shtëpinë. Nëse keni nishan në këtë zonë, do të thotë se jeni person i cili adaptohet lehtë. Jeni i mirë me njerëzit dhe supozoni të merrni një pozitë lideri.
Nishani në mollëz
Kjo do të thotë se do të keni një pozitë të fuqishme në punën tuaj dhe pasuria juaj do të rritet.
Nishani sipër buzëve
Nishani sipër buzës do të thotë se jeni të interesuar në ushqim dhe gardërobë. Keni aftësi të mira shoqërore dhe jeni i famshëm mes shoqërisë.
Nishani në këmbë
Nishani në këmbët tuaja do të thotë se preferoni të udhëtoni shpesh. Gjithashtu, jeni i famshëm në vendin e punës dhe paralajmëron se mund të jeni lider i mirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.