Studimet e fundit: Një në katër femra tradhton, ato vuajnë

Studimet e fundit tregojne se femrat tradhtojnë më rrallë se meshkujt, por edhe ato që e bëjnë nuk janë të pakta. Statistikat thonë se një në katër femra e ka tradhtuar bashkëshortin e saj.

Pakënaqësia është shkaku më i shpeshtë i tradhtisë. Pas tij vjen tundimi. Një studim shumë interesant i kryer nga Meredith Chivers, Marta Meana dhe Lisa M. Diamond, ka provuar se gjinia femërore ka një etje të thellë për të provuar gjëra të reja.

Kliko per me shume info

Duke vendosur një sensor të vogël në vaginën e femrave që morën pjesë në studim u mat shpejtësia e qarkullimit të gjakut gjatë pjesorit. Ishin të shumta gratë që gënjyen kur thanë se do t’i pëlqente seksi me një mik apo të njohur. Ato eksitoheshin më shumë nga ideja e të bërit seks me një të panjohur.

Gratë e vuajnë monogaminë më shumë se meshkujt. Ato kërkojnë variacion dhe pasion më shumë se partnerët e tyre. Femrat e kanë më të vështirë të jenë besnike, shmangin seksin me burrat e tyre, jo sepse janë të lodhura apo të mërzitura se ai nuk i ndihmon me punët e shtëpisë, por sepse seksi martesor i duket …i mërzitshëm.

Femrat tradhtojnë, gjatë gjithë kohës. Edhe kur nuk janë duke e bërë fizikisht, me siguri që po e bëjnë mendërisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.