Shokuese, gropa hapet papritur në rrugë bie brenda motoristi

Këto pamje alarmante nga Kina tregojnë saktësisht pse ju nuk duhet t’i jepni makinës ndërkohë që jeni duke shkruar në telefon. Jo vetëm që do ta pësoni keq por mund të keni pasoja shumë më të rënda, si psh të biesh në një gropë më madhe në rrugë.

Gropa, e cila ishte hapur papritmas nga fundosja e tokës në një rrugë në qytetin e Kinës. Shoferi i motorit, i cili po merrej me telefoni e tij, nuk i kishte kushtuar vëmendje rrugës përpara dhe menjëherë ra në gropën e madhe të hapur.

Kliko per me shume info

Një këmbësor ishte përpjekur ta ndalonte motoristin por ishte tepër vonë. Fatmirësisht raportohet se ai nuk ka pësuar dëmtime serioze nga ky incident.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.