Rama me dorë të fortë: Në skaner të gjitha makinat luksoze dhe…

Kliko per me shume info

Kryeministri Edi Rama ka kërkuar kalimin në skaner të të gjitha makinave luksoze, pronave të paluajtshme, llogarive bankare dhe bizneseve që nuk justifikojnë burimin e krijimit.

Në mbledhjen e radhës së Task Forcës anti-kanabis, kreu i ekzekutivit u shpreh se “Makinat luksoze që sfidojnë ligjin, sigurinë publike, pasuritë e paluajtshme që zotërojnë ata, llogari bankare të pajustifikuara, biznese pa rritje financiare, duket ti nënshtrohen një procesi rigoroz verifikimi ligjor. Cdo gjë duhet të kalojë në skanerin e forcave ligjzbatuese”.

Kliko per me shume info

Sipas tij “nëse nuk jusitifikojnë burimin e krijimit, të gjitha duhet të sekuestrohen dhe zotëruesit e tyre duhet të dalin para ligjit. Nuk eshte askush me i forte se Policia e Shtetit. Forca me e madhe vjen vetem nga tradhetia brenda Policise se Shtetit. Te fortet e kane forcen ne komisariat. Nuk e kane forcen ne ndonje fuqi te paperballueshme. Force e kane te Komisariati i Policise. Ata dihet se kush jane dhe mbi te gjitha nuk jane as te fshehur”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.