Qeni që punon në aeroport, puna e tij është shumë e rëndësishme

Kliko per me shume info

Edhe qentë punësohen! Kemi dëgjuar qen roje nëpër biznese të mëdha, qentë me policinë, tani ka qen që punojnë në aeroport.

Bëhet fjalë për Qenin Pipër. Detyra e tij është të përzejë kafshët e egra nga pista e aeroportit dhe po e kryen detyrën e vet në mënyrë të shkëlqyeshme. Brian punon në aeroport dhe puna e tij nënkupton kontrollin e kafshëve të egra. Për të kryer punën sa më mirë i ndihmon qeni i tij besnik Piper.

Kliko per me shume info

Derisa të tjerët problemin me kafshët e egra e zgjidhin me të shtëna, ky dallon posaçërisht sepse problemin e ka zgjidhur në mënyrë shumë interesante.
Qeni i tij Piper i ndjekë shumë me sukses kafshët e egra nga pista. Ai madje ka edhe pajisje speciale e cila i ndihmon në punë.
Piper’i për këtë punë është trajnuar një vjet e gjysmë, dhe tani punon si profesionist i vërtetë.
Edhe Brian është i lumtur se e ka rastin që si kolegë ta ketë mikun më të mirë dhe më besnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.