Këto janë pushimet më të shtrenjta në histori

0

Mbreti i Arabisë Saudite, Salman, mbretëron në një vend ku pagesa mesatare vjetore është rreth 33 mijë dollarë, por kjo nuk e pengon aspak që ai vetë, të shpenzoje 100 milionë dollarë për një muaj pushime.

Mbreti Salman udhëtoi në vendin e tij të preferuar për pushime, Tangier, i cili ndodhet në veri-perëndim të Marokut.

Kliko per me shume info

Ai shoqërohej nga një eskortë prej 1000 personash, ku përfshiheshin familjarë, miq dhe staf shërbimi, si dhe rreth 200 makina luksoze, në dispozicion të mbretit dhe shoqëruesve të tij.

Të gjithë u akomoduan në hotele luksoze, ndërsa vetë mbreti saudit qëndroi në një resort të shtrirë në një sipërfaqe prej rreth 30 hektarësh, i cili është rinovuar vetëm vitin e kaluar dhe ka edhe nëj pistë helikopterësh.

Paratë e shpenzuara nga mbreti Salman, gjatë një muaji pushime, përbëjnë 1.5 % të të ardhurave të Marokut, nga turizmi i të huajve. /top channel


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.