Pula e cmendur, i japin ushqim, ajo nuk e ha, por shihni cfarë bën

Kliko per me shume info

Pulat dinë ndonjëherë të ju befasojnë, duke ju bërë kështu ditën të paharrueshme

Këto pula kanë ushqim para vetes që po e hanë, mirëpo njëra nga to ka vendosur që të bëjë qafore nga copa e bukës, transmeton lajmi.net.

Kliko per me shume info

Veprimi i pulës ka bërë të gjithë njerëzit që kanë qenë duke i shikuar aty të qeshin me të madhe dhe vazhdimisht, derisa pula nuk ndalet por vazhdon edhe me një pjesë tjetër të bukës ta vendosë në qafë.

Pastaj mundohet të hajë pjesët e vendosura në trupin e saj por nuk ia arrin dot. Shikoni videon për më shumë.lajmi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.