Pothuaj e zhveshur, vajza provokonte meshkujt në autobuz, por… ja profesioni i saj! Shokuese (Video)

Kliko per me shume info

Një femre të bukur, i ka mjaftuar një fustan i shkurtër dhe shikime provokuese që të bëj përvete të gjithë meshkujt në autobuz.

Në momentin që u ul ajo nuk u ndal se provokuari me shikime, duke i bërë për vete të gjithë meshkujt të cilët grindeshin se cili do të ulet pranë saj.

Kliko per me shume info

Dhe në një moment ajo shtiret kinse është duke fjetur dhe djaloshi që ishte ulur pranë saj tentoi ta shfrytëzojë rastin që t’ia prek gjoksin, derisa ajo në ato momente kishte bërë diçka tjetër që ai as që e kishte vërejtur.
Në fakt ajo ishte një hajdute profesioniste që e shfrytëzonte bukurinë e saj për t’i shpërqendruar meshkujt, dhe kështu ua vidhte portofolët me plotë para.
Dhe kur ky i ri arriti në destinacion doli nga autobusi, por pasi që autobusi u nis e kuptoi se ajo ia kishte vjedhur portofolin.

Sweet thief 😂😂😂

Sweet thief 😂😂😂

Posted by Funny vibes on Freitag, 11. August 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.