Pas uraganit, natyra ka një tjetër dhuratë për qytetarët në Teksas. Krokodilët janë kudo! (Foto)

Kliko per me shume info

Në Teksas, banorët pas uraganit janë traumatizuar nga krokodilët.

Mësohet se rritja e nivelit të ujit në det dhe liqen, ka nxjerrë përjashta shumë krokodilë të cilët kanë përfunduar para dyerve të shtëpive, në rrugica apo edhe nën vetura

Kliko per me shume info

Krokodili në rrugicën pranë shtëpisë
Nga frika prej këtyre grabitqarëve, shumë njerëz janë mbyllur brenda, ndërsa nuk po kanë se si t’i largojnë ata.
“Vetëm lërini të qetë, sepse nuk janë agresivë pos kur ngacmoni. Prisni derisa të vinë mbrojtësit e rendit për t’i marrë”, thuhet në raport lidhur me rastin.

Poshtë veturës ndodhet një reptil
Meqenëse janë larg hapësirave ku zakonisht banojnë, këta reptilë po qëndrojnë si të humbur dhe nuk po dinë nga të drejtohen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.