Ngjarja që e pret Tokën më 21 gusht 2017

Kliko per me shume info

Data 21 gusht 2017 do të jetë dita e shënuar kur do të ndodhë eklipsi që do të mbulojë tërësisht diellin. Ky eklips ndodh për herë të parë që nga viti 1918.

Hëna do të zhvendoset pas diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zhytet në hije të plotë për disa minuta. Eklipsi do të mund të shihet në të gjitha shtetet e botës, por më i dukshëm do të jetë në Amerikë.

Kliko per me shume info

Mendohet se do të zgjasë 1 orë e 40 minuta. Teoritë konspirative që qarkullojnë në lidhje me këtë eklips nuk janë të pakta.

Mendohet se kjo datë do të shënojë nisjen e një apokalipsi dhe fundin e botës, duke sjellë kështu një shkatërrim 7-vjeçar. Sipas teorive, njerëzimi do të përfshihet nga luftërat dhe kaosi kozmik.rtv21

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.