Mjaftojnë 7 dollarë për të kuptuar nëse partneri ju tradhëton

Kliko per me shume info

Aplikacionet që ju ndihmojnë për tu takuar me njerëz të ndryshëm mund t’ju ndihmojë edhe për të kuptuar nëse partneri apo personi që pëlqen të tradhëton.

Por nëse keni përdorur Tinder, qoftë për të shkruajtur me dikë apo të tradhëtoni fizikisht, atëherë jeni në probleme serioze.
Aplikacioni Sëipebuster që kushton vetëm 7 dollarë ju lejon që të kërkoni për dikë në Tinder dhe të zbuloni kur kanë qenë aktivë për herë të fundit.

Kliko per me shume info

Nëse do mundoheni të justifikoheni duke thënë se thjesht keni harruar të caktivizoni llogarinë tuaj, nuk do ia dilni.
Sëipebuster mund të bëjë vetëm 3 kërkime për 7 dollarë ku zbulohet gjithcka duhet të shikoni është emri mosha dhe vendi ku jeton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.