Ministria e Drejtësisë: Ekstradimi i Ballist Morinës politik, në Serbi i rrezikohet jeta

Kliko per me shume info

Ministria e Drejtësisë së Shqipërisë i ka dërguar dosjen e plotë ministrisë së Drejtësisë së Kroacisë sa i takon çështjes së ekstradimit të Ismail Morinës në Serbi.

Ministria e Drejtësisë thotë se jeta e Ismail Morinës rrezikohet nëse ai ekstradohet në Serbi.

Kliko per me shume info

Ky ekstradim, thuhet në dosjen e plotë të ministrisë së Drejtësisë është i motivuar politikisht.

“Shpresoj që kërkesa të merret në konsideratë dhe Ismail Morina të mos ekstradohet në Serbi”, mbyllet kërkesa e Ministrisë së Drejtësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.