Gruaja ka lejuar 1800 meshkuj që ti përdhunojnë vajzën

Kliko per me shume info

Amerikania Annabelle Forest tregon eksperiencën e tmerrshme që ka kaluar, e detyruar nga nëna dhe nga kreu i sektit.

Ajo është përdhunuar nga 1800 meshkuj. Ajo rrëfen që, që prej moshës 11 vjeçare u përdhunua dhe u detyrua të prostituojë për sektin satanik. Colin Batley, kreu i sektit dhe nëna Jacqueline Marlengo, u dënuan me 12 vjet burg, për dhunë dhe abuzim me të miturit.

Kliko per me shume info

Në ditën e ditëlindjes së saj të 18, vajza tregon se është detyruar që të kryejë marrëdhënie seksuale me 1800 meshkuj.
Në moshën 17 vjeçare Annabelle mbeti shtatzënë me njerkun e saj, por nuk pati mundësi as që ta shikonte fëmijën, pasi nuk iu lejua dhe iu hoq.

“Ditën isha një nxënëse normale dhe natën kthehesha në një prostitutë që shërbeja për të mbledhur para për sektin satanik.

Nuk e kuptoj se si ime më më trajtonte në mënyrë të tillë, unë isha vajza e saj. Nuk kam ndërmend që ta shikoj ndonjëherë dhe as që ta falë”, thotë vajza.

Gjithë denoncimet e të resë janë përmbledhur në një libër, brenda të cilit përfshihen denoncimet për sende të tilla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.