Del lista, këta janë maturantët fitues në Fakultetin e Ekonomikut

Kliko per me shume info

Edhe Fakulteti i Ekonomisë së Universitetit të Tiranës ka publikuar sot listën përfundimtare të aplikantëve fitues në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin e Tiranë.

Për degën e Ekonomikut janë gjithësej 1280 kuota.

Kliko per me shume info

Dekani i Fakultetit të Ekonomisë njofton për vazhdimësinë:

“Të dashur maturantë që nuk e shihni emrin si fitues. Edhe nëse të gjithë shoqet dhe shokët tuaj të shpallur fitues do të regjistrohen për të ndjekur studimet në Fakultetin e Ekonomisë, mbeten 395 vende për ju. Por shumë më tepër kuota do të jenë në dispozicion pasi një pjesë do të vendosin të regjistrohen në degë të fakulteteve apo universiteteve të tjera. Ju mirëpresim për të filluar një vit akademik që do të realizojë ëndrrën tuaj!”

Lidhur me procedurat e aplikimit dhe regjistrimit lutemi gjeni në vijim: Udhëzimin nr. 15, datë 19.05.2017 të MAS”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.