Land Roveri i rrallë në formë tanku i vitit 1958 del në ankand, sa do të kushtojë (FOTO)

Një makinë të tillë ndoshta s’e keni parë kurrë, por ky edhe pse duket si tak është një Land Rover.

Mjeti shumë i rrallë me zinxhirë tanku pritet të dalë në ankand muajin e ardhshëm më një vlerë prej 50.000 pound.
Mjeti i rrallë u modifikua (iu ndryshuan gomat me zinxhirë tanku), pak pasi u prodhuan në vitin 1958.

Kliko per me shume info

Modeli, i cili ka një motor me benzinë 2.286cc, është krejtësisht i ligjshëm në rrugë dhe është i aftë që të kalojë përmes lumejve e kënetave moçalore. Megjithtë ka një dobësi pasi shpejtësia maksimale e tij është 56 km/h.

Historia e plotë e Land Roverit është e panjour por ka kaluar shumë kohë në Norvegji dhe Gjermani përpara se të kthehej në Britaninë e madhe vitin e kaluar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.