I gjithë jugu i vendit pa energji elektrike, ja çfarë ka ndodhur

Kliko per me shume info

Edhe pse këto ditë gushti shënojnë dhe kulmin e sezonit turistik në Shqipëri, problemet me energjinë elektrike nuk kanë munguar.

Kësaj here situate ka marrë një tjetër “shkallë”, ku pothuaj i gjithë jugu i vendit ka mbetur pa drita. Shkak i mungesës së energjisë elektrike është bërë një defekt tek linja 220 KV e OST-së, e cila ka lënë pa drita një sërë nënstacionesh të OSHEE-së.

Kliko per me shume info

Lajmin e ka bërë vetë të ditur OSHEE përmes një njoftimi. Pas disa minutash punime, defekti është riparuar dhe janë kthyer dritat

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here