Historia shokuese/ Burri shkoi të takojë prostitutën që ”bleu” për një natë, nuk e ka dashur vetën kur hapi derën e hotelit

Kliko per me shume info

Një histori e trishtë dhe tejet lënduese është raportuar në SHBA.

Një burrë nga Illinois, u shokua kur shkoi në dhomën e hotelit për të takuar prostitutën për të cilën kishte paguar për të kaluar një natë. Ajo ishte gruaja e tij. Ai kishte qenë duke i përdorur ueb-faqet për t’i siguruar shërbimet e prostitutave dhe t’i takojë ato për seks në motelet e zonave fqinje.
Fundjavën e kaluar, ai i kishte thënë gruas së tij që po dilte të pinte me kolegët e punës, kur në realitet po udhëtonte për në motelin që gjendej në rrethinën e qytetit.

Kliko per me shume info

Pasi kishte shkuar në motel, kishte telefonuar për t’i ardhur prostituta, pasi kishte parë profilin e një gruaje “27 vjeçare” e cila e kishte reklamuar vetëm trupin e saj.
Ai e kishte lënë një takim me të në motel dhe disa orë më pas, kur ajo arriti zbuloi se gruaja e tij punonte si prostitutë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.