Video/ Shkoi për të vjedhur, por përfundoi duke bërë seks te dera e kamionit me…

Kliko per me shume info

Një hajdut ka kryer marrëdhënie seksuale me bashkëpunëtorin e tij, ndërkohë që ishte në mes të vjedhjes së një rimorkioje.

Pamjet e CCTV të lëshuara nga policia tregojnë njeriun e kapur gjatë aktit. Detektivët pohojnë se ai ndaloi të bënte seks para se të vazhdonte me krimin. Në video, njeriu qëndron në të njëjtin vend për rreth 20 sekonda dhe shikon nëse dikush është duke e pare. Ai pastaj duket se rregullon pantallonat e tij para se të kthehet në vjedhje.

Kliko per me shume info

Policia tha kjo situate ndodhi në Cooper City, Florida, natën e 27 korrikut.

Një rimorkio me vlerë 1200 dollarë (rreth 940 sterlina) u vodh nga një biznes i quajtur Twin Lakes Pool & BBQ, tha zyra e Sherif Qarkut Broward. Detektivet lëshuan pamjet dhe ndihmuan për të identifikuar të dyshuarit.
Videoja tregon njeriun duke ecur rreth pjesës së prapme të një kamioni dhe pastaj duke u kthyer në derën anësore të shoferit, ku ai qëndroi për njëfarë kohe. Koka e shokut të tij shihet shkurtimisht në video përpara se të kthehet në vjedhjen e rimorkio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.