Greqia kthen 47 shqiptarë në kufi brenda 3 ditësh

Nga fillimi i muajt gusht e deri këtë te mërkure, jane kthyer nga policia 252 persona qe kërkonin te kalonin ne Greqi përmes pikës kufitare te Kapshticës.

Autoritetet pohuan se ata nuk plotësonin kushtet e udhëtimit ne hapësirën shengen. Vetëm në tre ditët e fundit u është refuzuar dalja nga territori drejt vendeve të BE-së, 47 shtetasve.

Kliko per me shume info

Kthimi ne kufi është bërë pasi ata nuk justifikonin qëllimin e udhëtimit si dhe nuk dispononin garanci financiare. Këto masa janë marrë pas urdhrit te drejtorit te policisë së shtetit Haki Çako, per te forcuar kontrollet ne kufi ndaj personave te dyshuar si azilkërkues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.