‘’Gjoksi perfekt është…’’, meshkujt vendosin, ja kush i pëlqen më shumë

Kliko per me shume info

Meshkujt kanë një preferencë të re tashmë, përsa i përket trupit të femrës.

Bëhet fjalë për gjoksin. Duket se më gjokset e mëdha nuk janë më në modë. Duke filluar kështu me hulumtimet nga një ueb pornografik, shihet se numri i meshkujve që kërkojnë femra me gjoks më të vogël është më i madh. Për një periudhë kohore prej një viti, hulumtuesit kanë vërejtur se kërkesa për gjoks të madh është duke rënë.

Kliko per me shume info

Por, pavarsisht kedaj, gjokset e mëdha janë një ndër konceptet më të “nxehta” dhe më të kërkuara kur bëhet fjalë për gjokse femrash.
Mund të thuhet se, trendi i gjokseve të vogla ka filluar me të famshmen Kendall Jenner, e cila nuk mund të lavdërohet me gjoksin e begatshëm të sajën, prapë se prapë momentalisht ajo llogaritet si një ndër femrat më seksi në botë.
Tani është periudha ku asnjë femër nuk kompleksohet nëse i kanë të vogla apo të mëdha, të dy llojet janë “in” në ditën e sotme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.