“Fshesa” në Itali? Dëbohen tre emigrantët shqiptarë

Kliko per me shume info

Me nje vendim zyrtar te autoriteteve tre shtetas shqiptarë të moshës 27, 28 e 31 vjeç janë dëbuar nga Italia pasi gjatë kontrollit kanë rezultuar pa leje të rregullt qëndrimi.

Gjatë punes për identitetin e tyre autoritetet italiane kanë vërtetuar se 3 shtetasit shqiptarë ishin dëbuar dhe më parë nga shtete të tjera europiane si Suedia e Danimarka e ndaj tyre ekzistonte një urdhër ndalimi hyrje në territorin Shengen deri më vitin 2020.

Kliko per me shume info

Tre shtetasit shqiptarë jetonin ilegalisht në komunën Vittoria të ishullit të Siçilisë e identifikimi i tyre qe rezutat i shtimit të masave të sigurisë e të kontrollit në të gjithë territorin italian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.