Facebook do t`i mbyllë të gjitha faqet me video të rreme

Facebook vazhdon politikën penalizuese për faqet që sjellin gjëra të rreme në këtë rrjet social.

Pasi ndryshoi sanksionet për lajmet e rreme në Facebook, tani kompania ka vendosur të sanksionoje faqet me video të rreme.

Kliko per me shume info

Të gjitha ato faqe që njoftojnë për të klikuar në lajm videon me tekstin në fjalë dhe në fakt bëhet fjalë për një histori tjetër, do të raportohen dhe do të mbyllen.

E njëjta vlen edhe për faqet që kanë simbolin se ka video brenda lajmit por që në fakt janë bosh, të njëjtat do të raportohen dhe do të mbyllen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.