Eksorta e Trumpit u ndje në rrezik teksa kthehej nga Teksas, alarm fals (Video)

Kliko per me shume info

Presidenti Trump, sipas një video tregonte se ishtë në rrezik.

Në këtë video të përhapur nga mediat në SHBA tregon momentin ku një automjet që vjen nga një rrugë dytësore shfaqet papritur drejt autokolonës së Presidentit Trump.

Kliko per me shume info

Ngjarja ka ndodhur në Mizuri, teksa Trump kthehej nga Teksasi. Automjeti shihet që vjen në fakt nga një kanal dhe duket shumë kërcënues.
Por në fakt ishte vetëm një aksident dhe nuk kishte rrezik për Presidentin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.