Dyshohet për të ardhura nga veprimtaritë kriminale, vlonjatit i sekuestrohen 531 mijë USD

Kliko per me shume info

Vijon lufta kundër krimit të organizuar dhe sekuestrimit të pasurisë që rrjedh nga veprimtaria kriminale.

Kujtojmë se në vitin 2017 është hapur proçedimi penal i regjistruar për veprën penale ” Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale ” parashikuar nga neni 287 i Kodit Penal për hetime të pasurisë së shtetasit A.I.A.

Kliko per me shume info

‘’Si rezultat i vijimeve të veprimeve të kryera, nga Sektori për hetimin e krimit ekonomik – financiar pranë Drejtorisë Vendore të Policisë Vlorë, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë , është bërë ekzekutimi i vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Vlorë , datë 09.08.2017 e cila ka vendosur caktimin e masës së sigurimit pasuror, sekuestro preventive mbi llogaritë bankarë të shtetasit A.I.A në një bankë të nivelit të dytë për shumën 531.031 USD.’’- sqaron policia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.