Do mbeteni me gojë hapur nga reagimi i dhisë kur provoi akullore për herë të parë

Kliko per me shume info

Joey Ferris nga West Virginia e Shteteve të Bashkuara, i ka dhënë dhisë të provonte akullore, duke bërë që të ndjente dhimbje të menjëhershme në kokë.

Kafsha e fermës ka bërë një reagim të pazakontë, teksa rrotullonte kokën nga ndjenja e pazakontë.

Kliko per me shume info

“Ishte hera e parë dhe bëri sjellje shumë qesharake, por i kaloi menjëherë”, ka shkruar Ferris lidhur me rastin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.