Cfarë ndodh në garën mes BMW E34 M5 dhe Bugati Veyron


Edhe pse ka 12 vite që është prodhuar, Bugatti Veyron vazhdon të lë pas me performancë shumicën e super-veturave.

Me motor W16 8.0-litër me turbo të katërfishtë, Veyron përshpejtimin nga 0-100 km/h e arrin për 2.5 sekonda dhe shpejtësi maksimale prej 407 km/h. Sigurisht, që me këto performanca që ka Veyron, një BMW E34 M5 e modifikuar nuk do të kishte shanse të garonte kundër tij? Mendojeni edhe një herë.

Kliko per me shume info

GTBoard sjell garën ndërmjet këtyre dy veturave ku M5 fiton lehtësisht ndaj Veyron. Përveç fitores aty janë kapur edhe momente interesante gjatë kalimit të BMW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.